CREËER UW EIGEN LEEROMGEVING IN DE ETD ACADEMY

Een aantal grotere winkelketens heeft een eigen variant van de ETD Academy. Maar wist u dat ook kleinere winkels en ketens een eigen leeromgeving kunnen creëren binnen de ETD Academy? Dat kan zelfs al vanaf 2 medewerkers!

De altijd in beweging zijnde branche heeft goed geschoolde medewerkers nodig die op lange termijn inzetbaar zijn. Met een eigen leeromgeving heeft u meer invloed op de trainingen die uw medewerkers volgen en kunt u ze beter begeleiden in hun ontwikkeling. Bovendien helpt een eigen scholingsprogramma u om uw medewerkers beter aan uw bedrijf te binden. En dat is belangrijk in deze krappe arbeidsmarkt.

DE VOORDELEN VAN EEN EIGEN LEEROMGEVING

  • Kies zelf de trainingen en leerpaden
  • Volg de voortgang van uw medewerkers
  • De trainingen zijn laagdrempelig en gratis
  • Gamification maakt leren extra leuk!

Kosteloos opleiden

De ETD Academy staat voor de moderne manier van leren: medewerkers kunnen trainingen volgen wanneer het hun uitkomt. Gewoon op hun computer, smartphone of tablet. De trainingen variëren van productkennis tot consumentenrecht en verkooptechnieken. Van vele merken zijn specifieke trainingen beschikbaar in de app, maar ook de trainingen van GoodHabitz en de e-academy van Thuiswinkel.org zijn kosteloos toegankelijk.

Scoren met leerpaden

Door te kiezen voor één of meer van de 32+ leerpaden krijgt de medewerker een trainingsaanbod op maat. Stap voor stap wordt de medewerker door een bundel relevante e-learnings geleid om een leerpad af te ronden. Op een persoonlijk dashboard zijn scores, vorderingen en behaalde certificaten te zien.

Motiveren met Unbox Talent

Door het gemak van de ETD Academy is het niet moeilijk medewerkers te motiveren zich te ontwikkelen. Bovendien is er onlangs een flink aantal tools toegevoegd om medewerkers te helpen met het ontwikkelen van hun talenten en ambities: Unbox Talent. Medewerkers kunnen zelf aan de slag of het gesprek aangaan met hun leidinggevende om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Ontdek hoe dat werkt op unboxtalent.nl.

ETD Academy

Ga naar de Academy voor eenvoudig online leren

Contact

Opleidingsfonds Elektrotechnische Detailhandel (OFED)
E-mail: info@ofed.nl
KvK: 41158523

Heeft u vragen over de OFED-premie?
Bel 020 - 244 54 22 of stuur een bericht naar werkgever@ofed.nl

Heeft u een andere vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Powered by