Loopbaan
platform

Werk jij in de detailhandel en heb je vragen over je werk, je loopbaan of het volgen van een opleiding? Wil je nieuwe kennis opdoen, (nog) beter worden in je werk of doorstomen naar een leidinggevende functie? Dan helpen wij jou verder! We geven je antwoord op jouw per mail gestuurde vragen. Daarnaast bieden we je workshops én (online of live) begeleiding van een loopbaancoach aan. Als medewerker van de ETD kun je hier gratis gebruik van maken! 

Zelf aan de slag op het Loopbaanplatform

Wil je nog beter worden in wat je doet? Of zou je er nog wel iets nieuws bij willen leren, zodat je nog interessant blijft voor de arbeidsmarkt? Het is altijd nuttig om te investeren in je toekomst en jezelf te ontplooien. Dat kan op het loopbaanplatform van youfitretail. Je vindt daar opdrachten, handige tests, tips voor vervolgstappen, vacatures en praktische informatie die inzicht bieden in jouw situatie. Je kunt meteen aan de slag. Kijk hier voor meer informatie en maak een account aan. 


Online workshops en trainingen

Om bij te blijven in een sector die in snel tempo verandert, bieden we een uitgebreid pakket van online workshops en trainingen die je gratis kunt volgen. Hoe presenteer je jezelf als merk? Welke baan past bij jou? Toe aan een nieuwe baan? Hoe ontwikkel je je talent? Deze, en meer, thema’s komen in de gratis workshops voorbij. De online workshops zijn live met loopbaancoach die aanwezig is voor vragen, persoonlijk advies en praktische tips. 


Helpdesk en loopbaancoaching

Speciaal voor medewerkers in de elektronische detailhandel biedt YouFit loopbaancoaching. Wil je eerst overleggen of dit iets voor jou is. Dan kun je contact opnemen met de YouFit Helpdesk. Kortom een compleet portaal voor hulp bij jouw loopbaan. 

Contact

Opleidingsfonds Elektrotechnische Detailhandel (OFED)
E-mail: info@ofed.nl
KvK: 41158523

Heeft u vragen over de OFED-premie? Stuur een bericht naar werkgever@ofed.nl

Heeft u een andere vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Powered by