STAP-budget voor scholing en ontwikkeling

Werkenden (en werkzoekenden) kunnen een STAP-budget van maximaal € 1.000 per jaar aanvragen voor scholing en ontwikkeling. Je kunt deze subsidie gebruiken voor een training, cursus of opleiding. De subsidie heet STAP, wat staat voor STimulering Arbeidsmarkt Positie.

Voor leren & ONTWIKKELEN in het mkb

Met je STAP-budget kun je een opleiding, training of cursus volgen en zelf een keuze maken. Met dit budget heb je meer regie en vergroot je je kansen om je huidige baan te houden of om een nieuwe baan te vinden.

Het STAP-budget vervangt de fiscale aftrek scholingskosten die voorheen van toepassing was.

STAP-budget aanvragen?

Je kunt het budget als werkende (of werkzoekende) 1 keer per jaar aanvragen. Er gelden wel een aantal voorwaarden. Check dit via onderstaande link. 

>>> STAP-budget aanvragen en meer informatie over de voorwaarden


De SLIM-SUBSIDIE voor werken en leren in het MKB

Vind jij aandacht voor de ontwikkeling van het bedrijf en de medewerkers belangrijk of wil je mensen helpen om beter voorbereid te zijn op de arbeidsmarkt? Dan is de SLIM-subsidie wellicht iets voor jou. 

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van nieuwe subsidies en door je aan te melden voor de OFED nieuwsbrief.

AANMELDEN

Voor leren & ONTWIKKELEN in het mkb

De veranderingen op de arbeidsmarkt (denk aan steeds verder gaande technologische mogelijkheden, robotisering en digitalisering) kunnen invloed hebben op de benodigde kennis, vaardigheden en organisatie-structuur van je bedrijf. Voor de strategische planning van je bedrijf, kan het nuttig zijn om eens in de zoveel tijd inzichtelijk te krijgen wat deze veranderingen betekenen voor je organisatie en je medewerkers. Het is mogelijk om hier subsidie voor aan te vragen. Daarnaast zijn er nog drie activiteiten waarin leren en ontwikkelen centraal staan. 

Subsidie aanvragen?

Wat zijn de voorwaarden voor de vier verschillende activiteiten en voor wanneer moeten ze aangevraagd worden?

> Bekijk het hier

 

Contact

Opleidingsfonds Elektrotechnische Detailhandel (OFED)
E-mail: info@ofed.nl
KvK: 41158523

Heeft u vragen over de OFED-premie? Stuur een bericht naar werkgever@ofed.nl

Heeft u een andere vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Powered by