Over OFED

OFED is het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor (toekomstige) werkgevers en werknemers in de elektrotechnische detailhandel. Inmiddels werken er ruim 18.000 vakmensen in deze bedrijfstak. Door middel van trainingen, tools en activiteiten waarmee kennis, vakmanschap en talent wordt gedeeld, zorgen wij ervoor dat deze vakmensen zich blijven ontwikkelen. Dat doen we in samenwerking en overleg met Techniek Nederland, FNV Bondgenoten, CNV Vakmensen en de branche zelf. Het bestaan van OFED is vastgelegd in de cao voor de elektrotechnische detailhandel.

De toekomst van vakmanschap

Ook in 2020 helpt OFED je verder in je vak. Met OFED Academy als online werkplatform, diverse tools zoals ORCL8, trainingen op locatie en actuele branche-informatie. Zo geeft OFED vorm en inhoud aan de ambitie van sociale partners om werkgevers en werknemers te ondersteunen in de ontwikkeling van hun vakmanschap, en leveren we een duidelijke bijdrage aan een gezonde arbeidsmarkt van de elektrotechnische detailhandel.

Laat van je horen
Ontwikkelen doe je samen. We zijn daarom benieuwd naar je mening. Bijvoorbeeld als er iets ontbreekt, of als je een goed idee hebt hoe we de branche en vakmensen nog beter kunnen helpen. Mail naar info@ofed.nl

Premieafdracht

Alle bij de CAO aangesloten bedrijven zijn verplicht premie af te dragen. Klik hier voor meer informatie.

Jaarverslagen

Jaarverslag 2018 (infographic)

Jaarverslag 2017 (infographic)

Jaarverslag 2017

Contact & Route

Het kantoor van OFED in Woerden is zowel per auto als openbaar vervoer goed bereikbaar.

Met de auto

Vanuit Rotterdam / Den Haag (A12), afrit 14 Woerden. Onderaan de afslag rechts, linksaf bij het 3de stoplicht, neem direct de 1e afslag rechts. Het grijze Intechnium pand ziet u direct aan uw rechterhand. 

Vanuit Utrecht (A12), afrit Woerden. Onderaan de afslag rechts, linksaf bij het 2de stoplicht, neem direct de 1e afslag rechts. Het grijze Intechnium pand ziet u direct aan uw rechterhand. 

Met het openbaar vervoer

Ons kantoor ligt op ongeveer een kwartier loopafstand van het NS-Station Woerden.

Contact

Opleidingsfonds Elektrotechnische Detailhandel (OFED)

Korenmolenlaan 4
3447 GG Woerden

Telefoon 0348 - 437 322

Mail ons

Heeft u vragen over de OFED-premie?
Bel 050 - 522 5098.

Contact

Opleidingsfonds Elektrotechnische Detailhandel (OFED)

Korenmolenlaan 4
3447 GG Woerden

Telefoon 0348 - 437 322
E-mail info@ofed.nl

KvK: 41158523

Heeft u vragen over de OFED-premie?
Bel 020 - 244 54 22 of stuur een bericht naar werkgever@ofed.nl

Powered by