Online training van GoodHabitz voor medewerkers uit de ETD

De online trainingen van GoodHabitz zijn kosteloos beschikbaar op de ETD Academy voor alle medewerkers uit de elektrotechnische detailhandel. Er is een breed aanbod met online trainingen in de categorieën digitale vaardigheden, communicatie en taal, management en teamwork, persoonlijke kracht, productiviteit, veiligheid en gezondheid of commerciële vaardigheden. Voor ieder wat wils.

Bekijk hier het volledige trainingsaanbod van GoodHabitz.

AAN DE SLAG? Ga naar de ETD Academy

Alle online traingingen zijn te volgen vanuit de ETD Academy. Volg trainingen wanneer het jou uitkomt. Gewoon op je computer, smartphone of tablet. Scoor punten voor ieder gelezen artikel, afgeronde training of behaalde toets. Met de ETD Academy ontwikkel jij jezelf continu en kom jij verder in je vak.

Ben je er nog niet uit welke training je wilt volgen? Doe dan de GoodScan van GoodHabitz. Met de GoodScan, een laagdrempelige zelftest, kom je erachter hoe je het liefst leert, waar je kwaliteiten en groeikansen liggen én welke trainingen jou op het lijf geschreven zijn. De Goodscan is te vinden in de ETD Academy.

Lang leve leren!

Met het Persoonlijk Leerbudget voor de elektrotechnische detailhandel. Check jouw mogelijkheden. 

Contact

Opleidingsfonds Elektrotechnische Detailhandel (OFED)
E-mail: info@ofed.nl
KvK: 41158523

Heeft u vragen over de OFED-premie? Stuur een bericht naar werkgever@ofed.nl

Heeft u een andere vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Powered by