Binnenkort: Opleiding basis witgoedmonteur

In samenwerking met Techniek Nederland  biedt OFED binnenkort de opleiding Basis Witgoedmonteur aan. De opleiding is geschikt voor nieuwkomers in het vak, maar ook voor werkzame monteurs die hun kennis willen vergroten of oppoetsen.


Een door de branche erkend certificaat

De opleiding bestaat uit zes praktijkdagen, een theoriegedeelte en een aantal e-learnings. Leerlingen behandelen niet alleen de technische kant van witgoed en ander vakspecifiek lesmateriaal, maar ook zaken als klanttevredenheid en hun rol als uithangbord van de organisatie. Na het bijwonen van de praktijkdagen en slagen voor de eindtoets ontvangen deelnemers een door de branche erkend certificaat van deelname.

Voor wie is deze opleiding geschikt?

Deze opleiding is geschikt voor monteurs met een elektrotechnische achtergrond (mbo-niveau 2) die werken bij een witgoedreparateur en hun kennis willen vergroten. Geïnteresseerden die nog niet werkzaam zijn in de praktijk, moeten beschikken over een technische achtergrond op mbo-niveau 2. Ook moeten ze tijdens de opleiding een periode stage lopen bij een erkende witgoedreparateur.

Wat zijn de kosten?

Dit wordt bekend gemaakt zodra de opleiding gereed is. Een eerste prijsindicatie. De informatie en de toetsen in OFED Academy zijn kosteloos. De praktijkdagen gaan rond de  €295,- per praktijkdag kosten. De totale opleiding bestaat uit 6 praktijkdagen. Na afronding van alle praktijkdagen ontvang je een certificaat. 

Wanneer start de opleiding? 

Door COVID-19 waren we helaas genoodzaakt de start van de opleiding uit te stellen. We doen er alles aan om alsnog zo snel mogelijk te starten. Maar op dit moment is het nog niet mogelijk om praktijkdagen te organiseren binnen de 1,5 meter richtlijn.

Aanmelden voor de opleiding is daarom nog niet mogelijk. Dat is jammer want er blijkt veel belangstelling voor deze opleiding. We streven ernaar de opleiding zo spoedig mogelijk te laten starten, uiterlijk juni 2021.

Meld je aan als geïnteresseerde

Wil je een bericht ontvangen zodat de opleiding start? Laat dan hieronder je gegevens achter. Je ontvangt dan bericht zodra de startdatum bekend is. 

Houd mij op de hoogte van nieuws rondom de opleiding Basis Witgoedmonteur: 

Ontdek Orcl8

En zet de volgende stap in je carrière

Contact

Opleidingsfonds Elektrotechnische Detailhandel (OFED)

Korenmolenlaan 4
3447 GG Woerden

Telefoon 0348 - 437 322
E-mail info@ofed.nl

KvK: 41158523

Heeft u vragen over de OFED-premie?
Bel 020 - 244 54 22 of stuur een bericht naar werkgever@ofed.nl

Powered by