Opleiding witgoedmonteur

In samenwerking met Techniek Nederland biedt OFED, vanaf het voorjaar 2020, de opleiding service witgoedmonteur aan. De opleiding is geschikt voor nieuwkomers in het vak, maar ook voor werkzame monteurs die hun kennis willen vergroten of oppoetsen.


Een door de branche erkend certificaat

De opleiding bestaat uit zes praktijkdagen, een theoriegedeelte en een aantal e-learnings. Leerlingen behandelen niet alleen de technische kant van witgoed en ander vakspecifiek lesmateriaal, maar ook zaken als klanttevredenheid en hun rol als uithangbord van de organisatie. Na het bijwonen van de praktijkdagen en slagen voor de eindtoets ontvangen deelnemers een door de branche erkend certificaat van deelname.

Voor wie is deze opleiding geschikt?

Deze opleiding is geschikt voor monteurs met een elektrotechnische achtergrond (mbo-niveau 2) die werken bij een witgoedreparateur en hun kennis willen vergroten. Geïnteresseerden die nog niet werkzaam zijn in de praktijk, moeten beschikken over een technische achtergrond op mbo-niveau 2. Ook moeten ze tijdens de opleiding een periode stage lopen bij een erkende witgoedreparateur.

Wat zijn de kosten?

Dit wordt bekend gemaakt zodra de opleiding gereed is. Een eerste prijsindicatie. De informatie en de toetsen in OFED Academy zijn kosteloos. De praktijkdagen gaan rond de  €295,- per praktijkdag kosten. De totale opleiding bestaat uit 6 praktijkdagen. Na afronding van alle praktijkdagen ontvang je een certificaat. 

Op de hoogte blijven? 

Aanmelden is nu nog niet mogelijk. Interesse en wil je per e-mail op de hoogte worden gehouden? Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt een bericht zodra de opleiding gereed is. 

Informeer mij zodra de opleiding start: 

Ontdek Orcl8

En zet de volgende stap in je carrière

Contact

Opleidingsfonds Elektrotechnische Detailhandel (OFED)

Korenmolenlaan 4
3447 GG Woerden

Telefoon 0348 - 437 322
E-mail info@ofed.nl

Heeft u vragen over de OFED-premie?
Bel 050 - 522 5098 of stuur een bericht naar werkgever@ofed.nl

Powered by