In samenwerking met Techniek Nederland heeft OFED de opleiding Basis Witgoedmonteur ontwikkeld. De opleiding is geschikt voor nieuwkomers in het vak, maar ook voor monteurs die hun kennis willen vergroten. De opleiding is gerealiseerd in samenwerking met een aantal zeer betrokken en bevlogen witgoed reparateurs waardoor de opleiding bijzonder goed aansluit op de markt en de praktijk. 


Inhoud en opzet van de opleiding 

In deze opleiding wordt niet alleen de technische kant van witgoed en ander vakspecifiek lesmateriaal behandeld, maar ook klanttevredenheid en jouw rol als uithangbord van de organisatie. 

De opleiding bestaat uit:

Je doorloopt de training in een groep van 12 personen. De opleiding is in 7 maanden af te ronden. Na afronding van de opleiding ontvangen deelnemers een door de branche erkend certificaat.

Voor wie is deze opleiding geschikt?

Deze opleiding is geschikt voor monteurs met een elektrotechnische achtergrond (mbo-niveau 2) die werken bij een witgoedreparateur en hun kennis willen vergroten. Geïnteresseerden die nog niet werkzaam zijn in de praktijk, moeten beschikken over een technische achtergrond op mbo-niveau 2. Tijdens de opleiding doen zij praktijkervaring op door stage te lopen bij een erkende witgoedreparateur.

Deelnamekosten

De deelnamekosten van deze opleiding zijn € 2.000,- (onder voorbehoud) exclusief 21% BTW per deelnemer. Dit is inclusief het opleidingsboek, de praktijkdagen, de digitale trainingen, locatie en catering. 

Van deelnemers wordt verwacht dat zij eigen gereedschap en meetapparatuur meenemen naar de praktijkdagen. 

Annuleringsvoorwaarden

Kun je na akkoord op je aanmelding onverhoopt niet deelnemen, dan hanteren wij onderstaande voorwaarden.

  • Binnen 5 werkdagen (1 week) voor aanvang betaal je 75% van de opleiding.
  • Binnen 10 tot 5 werkdagen (2 weken) voor aanvang van de cursusdag: 50% van de opleiding

Meld je je eerder af, dan kijken wij in overleg of je kunt starten op een andere datum.

 
Tips voor het bekostigen van de opleiding

Werknemer? Mogelijk kun je voor deze opleiding gebruik van maken van je Persoonlijk Leerbudget.

Voor mensen in de WW die zich willen laten scholen richting een kansrijk beroep zoals elekromonteur witgoed is een Scholingsbudget beschikbaar. Aanvragen hiervan kan via het UWV.Belangrijke aandachtspunten:

Lees deze goed door voordat je je aanmeldt. 

  • Per opleiding zijn er 12 plekken beschikbaar. Er is veel belangstelling voor de opleiding. Aanmeldingen worden op basis van binnenkomst verwerkt. Wil je zeker zijn van een plek? Meld je dan zo spoedig mogelijk aan. 

  • De opleiding gaat definitief door zodra er 12 deelnemers zijn aangemeld voor een startdatum. Wij hanteren dit aantal om de deelnamekosten van de opleiding zo laag mogelijk en toegankelijk te houden. 

  • Na aanmelding ontvang je een factuur van de opleiding op het doorgeven factuuradres (van de deelnemer of werkgever). Deze factuur moet twee weken voor de start van de opleiding volledig betaald zijn om te kunnen starten. Zorg dus dat dit op tijd is geregeld. 

  • Werkzaam bij Electro World, De Witgoed Specialist of Expert? Neem dan contact op met je leidinggevende, manager of het hoofdkantoor. Er zijn in-company trainingen beschikbaar. 

  • Witgoedmonteur leer je het beste in de praktijk. Daarom zijn de praktijkdagen tijdens deze opleiding een verplicht en heel belangrijk onderdeel. Check voordat je je aanmeldt of je alle praktijkdagen kunt bijwonen. Blokkeer deze data ook direct in je agenda. Op een enkele uitzondering na is het namelijk niet mogelijk om de praktijkdag op ander moment bij te wonen. Meld je dus echt alleen aan als je zeker weet dat je aanwezig kunt zijn bij alle praktijkdagen!

STARTDATA EN AANMELDEN

De witgoedmonteur opleiding gaat weer van start:


Vragen over de opleiding?

Stuur ons een bericht.

ETD Academy

Ga naar de Academy voor eenvoudig online leren

Contact

Opleidingsfonds Elektrotechnische Detailhandel (OFED)

E-mail: info@ofed.nl

KvK: 41158523

Heeft u vragen over de OFED-premie?
Bel 020 - 244 54 22 of stuur een bericht naar werkgever@ofed.nl

Powered by