2023 was een goed Academy jaar!

Het was een bewogen jaar voor de ETD Academy: Alle hoogtepunten en nieuwe features op een rij!

Over een paar dagen luiden we het nieuwe jaar in en voor de ETD Academy betekent dat terugblikken op een bijzonder jaar vol hoogtepunten! 

De ETD Academy app 

Met de introductie van de ETD Academy app die op zowel iOS als Android beschikbaar is, kan je waar en wanneer je maar wil gebruikmaken van de Academy. In de tram onderweg naar je werk? Het ideale moment om de app te openen om het laatste nieuws of een e-learninig door te nemen zodat jij altijd up-to-date bent!

Leerpaden in de Academy

Het zoeken naar de juiste training in de Academy is verleden tijd. Met de introductie van de leerpaden ontvang je vanaf nu een persoonlijk leeraanbod dat aansluit op jouw doelen en ambities. Daarnaast zie je vernieuwde dashboard in één oogopslag waar je gebleven bent, en wat je tot nu toe hebt bereikt. Leren en jezelf ontwikkelen met de Academy is hiermee nóg eenvoudiger en leuker.

Unbox Talent 

Sinds kort hebben we allemaal nieuwe tools in het kader van ‘Unbox Talent’, oftewel; alles om jóúw talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Binnen Unbox Talent staat de Academy centraal. Daarbij spelen de nieuwe leerpaden een belangrijke rol. Ook voor leidinggevenden worden verschillende nieuwe tools ontwikkeld, bijvoorbeeld voor het voeren van talentgesprekken.

Het regende awards!

Dit jaar was het jaar van de awards. Met in totaal maar liefst 6 awards van 4 verschillende awardshows, is het een eer om zoveel erkenning te krijgen voor de Academy waar iedereen, van IT’ers tot gebruikers, samen zo hard aan hebben gewerkt. >> Link maken met nieuwsbericht waar alle awards op een rijtje staan.

Het was een zeer bewogen, maar bijzonder jaar en dat kon niet zonder jou. Daarom wensen we namens de ETD Academy jouw een fantastisch 2024 en we zien je graag weer terug in de Academy!

>>> Lees hier meer over ETD Academy
>>> Lees hier meer over de Red Dot Design Awards

Contact

Opleidingsfonds Elektrotechnische Detailhandel (OFED)
E-mail: info@ofed.nl
KvK: 41158523

Heeft u vragen over de OFED-premie? Stuur een bericht naar werkgever@ofed.nl

Heeft u een andere vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Powered by