Goede voornemens in 2024?

Het was een bewogen jaar voor de ETD Academy: Alle hoogtepunten en nieuwe features op een rij!

Welkom in 2024, het jaar van vernieuwing en groei! Ontdek de mogelijkheden voor goede voornemens en persoonlijke ontwikkeling met de ETD Academy.

Tijd voor persoonlijke ontwikkeling!

Verken leerpaden zoals Persoonlijke kracht op niveaus Basis, Gevorderd en Expert, waar je leert prioriteit aan jezelf te geven, je carrière te plannen en veerkracht te tonen. Duik in mindfulness, geluksplanning en ontwikkel kritische vraagvaardigheden om jezelf beter te leren kennen en de beste keuzes te maken.

Neem de touwtjes in eigen handen

Met de leerpaden Inspirerend leiderschap en Management, beschikbaar op drie niveaus, leer je het nemen van moeilijke beslissingen, het verbeteren van gesprekstechnieken en het omgaan met ethische dilemma’s, waardoor je meer controle krijgt in 2024.

Van Digibeet naar Digiweet

Blijf relevant in onze digitaliserende wereld met de Digitale Vaardigheden leerpaden, variërend van Basis tot Expert. Ontwikkel essentiële vaardigheden zoals AI-begrip en social media-gebruik en leer omgaan met handige tools zoals Microsoft Word en Excel.

Of je nou wel of geen goede voornemens hebt: duik in het leeraanbod en vind het perfecte leerpad dat aansluit bij jouw ambities! Bekijk het vandaag nog op ETD Academy en maak van 2024 jouw jaar vol groei en succes!

>>> Naar de ETD Academy

>>> Schrijf je in voor de nieuwsbrief voor updates over nieuwe trainingen 

Contact

Opleidingsfonds Elektrotechnische Detailhandel (OFED)
E-mail: info@ofed.nl
KvK: 41158523

Heeft u vragen over de OFED-premie? Stuur een bericht naar werkgever@ofed.nl

Heeft u een andere vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Powered by