Driedubbele erkenning voor de ETD Academy!

ETD Academy opnieuw onderscheiden met prestigieuze awards.

Het regent dit jaar awards bij OFED en de ETD Academy! Na de DIA en de RedDot Design Award mag de Academy nu ook twee Digital Impact Awards in de prijzenkast zetten.
Zilver in de categorie Best use of digital to an internal audience en goud In de categorie Best use of digital from the retail sector.

Uit het juryrapport:
“Upskilling and training is probably one of the biggest challenges in this digital age to keep employees engaged and productive. In addition to this, OFED and Freshheads had to manage a complexity of a multistakeholder environment but did a fantastic job of keeping the focus on the endusers.”

Dit succes bevestigt de kracht van samenwerking binnen de branche. Wij zijn heel trots op deze prestatie en op onze sterke relatie en samenwerking met de aangesloten retailers, betrokken partners en bureau Freshheads.

Deze erkenning geeft ons opnieuw de bevestiging dat we met onze vernieuwde Academy de juiste weg zijn ingeslagen. En dat we er met ons leerplatform in slagen om het leren en jezelf ontwikkelen in de ETD een grote impuls geven.

>>> Lees hier meer over ETD Academy
>>> Lees hier meer over de Digital Impact Awards

Contact

Opleidingsfonds Elektrotechnische Detailhandel (OFED)
E-mail: info@ofed.nl
KvK: 41158523

Heeft u vragen over de OFED-premie? Stuur een bericht naar werkgever@ofed.nl

Heeft u een andere vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Powered by