Nieuwe trainingen in de Academy

De zeven nieuwste trainingen in de Academy op een rij.

Heb jij al goede voornemens voor het nieuwe jaar? Voor de één werkt het, voor de ander demotiveert het alleen maar. Gelukkig hebben wij iets wat zeker wél werkt als jouw voornemen is om het nieuwe jaar veel nieuwe kennis op te doen binnen de ETD: Zeven nieuwe trainingen die jou up-to-date het 25e jaar van deze eeuw doen ingaan! Kijk welke het beste bij jou past en zoek de titel van de training in de Academy: leren maar!

  1. ChatGPT binnen de e-commerce

ChatGPT is hot. Sinds de lancering eind 2022 hebben we al kennis kunnen maken met de mogelijkheden en voordelen van deze tool, maar ook met de bijbehorende risico’s. Maar wat kan ChatGPT specifiek voor jou als webwinkelier of medewerker van een e-commerce-organisatie brengen? Daar geven we in deze deepdive antwoord op, zodat jij ChatGPT vol vertrouwen en verantwoord in kunt zetten om je bedrijf nog verder te laten groeien.

  1. De employee journey – Management gevorderd

Leer hoe je de ervaring van je medewerkers bij jouw organisatie kunt verbeteren, zodat ze gelukkiger en productiever worden in hun werk en langer blijven.

  1. Werk-privébalans – Veilig en gezond werken basis

Alle ballen in de lucht houden lastig? Dat vinden er meer. Het leven kan een circus zijn, maar jij bent de directeur. Tijd om de werk-privébalans in eigen hand te nemen.

  1. Microsoft Outlook – Digitale vaardigheden gevorderd

Outlook is zo veel meer dan een e-mailtoepassing. In deze training ontdek je functies waarvan je niet eens wist dat ze bestonden. Tijd om de meest efficiënte versie van jezelf te worden!

  1. Een gat in de markt – Ondernemerschap basis

Heb je een fantastisch idee voor een nieuw product, een nieuwe dienst of een nieuwe manier van werken? Leer hoe je het uitwerkt tot een bedrijfsmodel en zorg ervoor dat je een succesvol plan hebt!

  1. De geluksformule – Persoonlijke kracht gevorderd

Ben je op zoek naar manieren om meer plezier in je leven te ervaren? Onderzoekers op het gebied van de positieve psychologie hebben een schat aan technieken ontdekt die je kunnen helpen om jouw manier van denken te veranderen. Maak je klaar om puur geluk te brouwen!

  1. Yes, een vergadering! – Management gevorderd

Dutten mensen steeds weg tijdens je wekelijkse bijeenkomsten? Geef je werkdag een boost met vergaderingen om naar uit te kijken!

>>> Naar de ETD Academy

>>> Schrijf je in voor de nieuwsbrief voor updates over nieuwe trainingen 

Contact

Opleidingsfonds Elektrotechnische Detailhandel (OFED)
E-mail: info@ofed.nl
KvK: 41158523

Heeft u vragen over de OFED-premie? Stuur een bericht naar werkgever@ofed.nl

Heeft u een andere vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Powered by