Werk deze week aan je loopbaan

Maak gebruik van deze handige tools en tips die jou verder helpen in je ontwikkeling en je vak

Van 14 tot en met 19 september 2020 is het de Week van de Loopbaan. Een mooi moment om stil te staan bij waar jij staat in je ontwikkeling en/of loopbaan. En om nieuwe plannen te maken. Onderstaande praktische tools & tips helpen jou hiermee op weg. Allemaal gratis en afgestemd op jouw vakgebied. De meeste zijn ook te gebruiken na de Week van de Loopbaan. Dus doe er je voordeel mee en ga er mee aan de slag!

Een gratis loopbaanscan ter waarde van € 120,-

Tot en met 31 december kun jij gratis gebruik maken van de loopbaanplanner en -scan ORCL8. Deze online tool brengt jouw talenten in beeld en geeft richting aan je loopbaan en carriere. Het aantal beschikbare scans is beperkt. Dus wacht niet te lang.
> Aan de slag met ORCL8

Ga in gesprek met een loopbaanadviseur

Heb jij behoefte aan 1-op-1 begeleiding? Vraag dan een gesprek aan met een loopbaanadviseur. Samen met je persoonlijk adviseur onderzoek je je profiel en mogeljkheden en stel je een doelgericht actieplan op. Voor dit traject zijn nog 10 plekken vrij.
> Vul hier het aanvraagformulier in

Volg een training naar keuze met je leerbudget

Voor iedereen die werkt in een winkel of voor een webshop met consumentenelektronica is er een Persoonlijk Leerbudget beschikbaar. Je hebt recht op een bedrag van € 12,50 per maand tot maximaal € 300,-. Dit bedrag kun jij besteden aan opleiding of training naar keuze.
> Maak gebruik van je Persoonlijk Leerbudget

Laat je CV checken

Tijdens de Week van de Loopbaan kun je je cv laten checken. Je krijgt handige en nuttige tips over hoe je opvalt bij sollicitaties, welke informatie van belang is om op te nemen op je CV en meer. Deze check zorgt ervoor dat je CV weer helemaal up to date is.
> Vraag een CV check aan

Inspirerende video’s: OFED Talks

Hoe bereid je je voor op de komst van Amazon? Hoe leg je een thuisnetwerk aan voor een klant? Consumentenrecht, hoe zit dit nu? Dit en meer komt aan bod in OFED Talks, een serie video’s speciaal gemaakt voor iedereen die werkt met consumentenelektronica.
> Bekijk de OFED Talks

Maak gebruik van OFED Academy

Heb jij al een account op OFED Academy? Met OFED Academy blijf jij jezelf continu ontwikkelen en kom jij verder in je vak. Bekijk deze videoanimatie en ontdek wat OFED Academy biedt. Werk jij voor een winkelformule? Dan vind je de trainingen via de app van je werkgever.
> Volg een training via OFED Academy

Contact

Opleidingsfonds Elektrotechnische Detailhandel (OFED)
E-mail: info@ofed.nl
KvK: 41158523

Heeft u vragen over de OFED-premie?
Bel 020 - 244 54 22 of stuur een bericht naar werkgever@ofed.nl

Heeft u een andere vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Powered by