Het nieuws van IFA 2020

Wat was het belangrijkste nieuws van IFA 2020? We zetten het voor je op een rij.

Vanwege de corona maatregelen was de audio- en technologiebeurs IFA in Berlijn een totaal andere beleving. In plaats van 250.000 bezoekers waren er slechts 800 journalisten aanwezig. De meeste aankondigingen waren online. Wat is er gepresenteerd? Via onderstaand overzicht krijg je hiervan een goed beeld. De eindconclusie is wel: het viel nogal tegen.

  • Volgens ERM Magazine was het een IFA om nooit te vergeten. Normaal zijn er 40 hallen gevuld. Nu was er slechts een handje vol met stands. Niet alles is digitaal over te brengen. Uiteindelijk wil de producten gewoon voelen en uitproberen.
  • Ook niet alle technologie leveranciers deden mee aan IFA. Sommige bedrijven hielden een eigen evenement te houden. Rondom IFA, maar niet als onderdeel van IFA. Op Pocket-lint vind je een overzicht van alle belangrijke aankondigingen in de week van IFA. Dus ook van buiten IFA.
  • Ook FWD merkt op dat IFA dit jaar anders dan anders was. Ze vonden het zelfs een aardige tegenvaller. Gelukkig was er een klein aantal fabrikanten dat wel echt met leuke presentaties en nieuwe producten kwam.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact

Opleidingsfonds Elektrotechnische Detailhandel (OFED)
E-mail: info@ofed.nl
KvK: 41158523

Heeft u vragen over de OFED-premie?
Bel 020 - 244 54 22 of stuur een bericht naar werkgever@ofed.nl

Heeft u een andere vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Powered by