Trainingsaanbod OFED uitgebreid met leerplatform GoodHabitz

Goed nieuws! De online trainingen van goodhabitz vanaf nu kosteloos beschikbaar voor alle medewerkers uit de elektrotechnische detailhandel.

Leren en ontwikkelen is in deze roerige periode belangrijker dan ooit. Daarom is het OFED leeraanbod flink uitgebreid. Val jij onder de CAO voor elektrotechnische detailhandel? Dan kun jij vanaf nu kosteloos gebruik van het online trainingsaanbod van GoodHabitz!

Over GoodHabitz

Op goodhabitz leer je zonder dat je het in de gaten hebt met trainingen in de categorieën digitale vaardigheden, communicatie en taal, management en teamwork, persoonlijke kracht, productiviteit, veiligheid en gezondheid of commerciële vaardigheden. Kortom er valt hier heel wat te leren en er is voor ieder wat wils. Bekijk hier het trainingsaanbod van goodhabitz.

Aan de slag? Vraag toegang aan

Wil jij gebruik maken van GoodHabitz? Via onderstaand formulier kun je toegang aanvragen. Na goedkeuring ontvang je per e-mail inloggegevens en kun je aan de slag.
Let op: het platform is alleen beschikbaar voor medewerkers uit de elektrotechnische detailhandel! Dus alleen als je werkzaam bent binnen deze branche krijg je toegang.

LET OP!

  • Werk je bij Mediamarkt, URS (PhoneHouse), BCC, Expert, United Retail, EP of Optie1? Dan verloopt het gebruik van goodhabitz via je werkgever. Maak dan geen gebruik van onderstaand formulier maar  vraag toegang aan bij je leidinggevende of werkgever.
  • Ben je leidinggevende of werkgever en wil je meerdere personeelsleden tegelijkertijd aanmelden? Stuur dan een bericht naar info@ofed.nl. We nemen dan contact op om af te stemmen hoe we toegang kunnen geven.

Ja ik wil graag toegang tot het trainingsaanbod van GoodHabitz:Contact

Opleidingsfonds Elektrotechnische Detailhandel (OFED)
E-mail: info@ofed.nl
KvK: 41158523

Heeft u vragen over de OFED-premie? Stuur een bericht naar werkgever@ofed.nl

Heeft u een andere vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Powered by