Enthousiaste medewerkers uit de ETD gezocht!

Staan jij en/of je collega graag in de schijnwerpers? Voor een landelijke campagne zijn we op zoek naar enthousiaste medewerkers uit de branche. 

Vanuit OFED zijn we bezig met opzetten van een landelijke campagne voor werving van nieuw personeel voor de elektrotechnische detailhandel. Hiervoor zijn wij op zoek naar een aantal medewerkers uit de branche die graag in de schijnwerpers staan. En die hun enthousiasme voor het vak en de branche willen delen. Enthousiasme staat voorop en ervaring is niet nodig. Iedereen is welkom. Leeftijd, gender, looks etc. zijn niet belangrijk. Dus schroom niet om je aan te melden. Het is een mooie ervaring. Je kunt je ook samen met een collega aanmelden.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je wordt als vip ontvangen in een fotostudio in het midden van het land. Hier vindt een professionele fotoshoot plaats en nemen we een video met je op. Naast eeuwige roem ontvang je zelf ook een mooie foto en een vergoeding voor je deelname. En uiteraard werken we volledige coronaproof. Er hebben zich al een aantal vakgenoten aangemeld. Mogen we de rode loper ook voor jou uitrollen?

Waar en wanneer?

De fotoshoot vindt plaats op vrijdag 26 maart of maandag 29 maart 2021 in een fotostudio in Houten (bij Utrecht). Je kunt hier kosteloos parkeren. De shoot neemt maximaal twee uur in beslag. Er is visagie aanwezig en je wordt professioneel begeleidt.

Aanmelden en meer informatie

Er hebben zich al een aantal enthousiaste kandidaten aangemeld. Ben jij zo ook enthousiast en kunnen we ook voor jou en/of je collega de rode loper uitrollen? Meld je dan aan via dit formulier en we nemen contact met je op.

>>> Naar het aanmeldingsformulier

Contact

Opleidingsfonds Elektrotechnische Detailhandel (OFED)
E-mail: info@ofed.nl
KvK: 41158523

Heeft u vragen over de OFED-premie? Stuur een bericht naar werkgever@ofed.nl

Heeft u een andere vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Powered by