Red Dot Design Award voor de Academy!

Een Red Dot Design Award in categorie ‘Digital  Solutions – Education & E-learning’

 

Ontzettend bijzonder: Na het veroveren van twee Dutch Interactive Awards 2023, heeft de ETD Academy nu ook de prestigieuze Red Dot Design Award in de categorie ‘Digital Solutions – Education & E-learning’ gewonnen. Deze internationale designprijs is opnieuw een bijzondere erkenning voor dit interactieve online leerplatform dat in 2022 is geïntroduceerd. De Academy is er speciaal voor iedereen die werkt in de elektrotechnische detailhandel of dit in de toekomst wil gaan doen.  Een initiatief  van opleidingsfonds Stichting OFED in nauwe samenwerking met de grotere bedrijven uit de branche: BCC, MediaMarkt, Nederlandse Expert Groep, ElectronicPartner, Dé Witgoed Specialist, Electro World en Phone House – en ontwikkeld en opgezet door digitaal bureau Freshheads.

We zijn ontzettend blij om wederom het nieuws te delen een award te hebben gewonnen. De Red Dot is uitgegroeid tot een van de hoogst aangeschreven keurmerken voor uitstekende design en kwaliteit, die wereldwijde erkenning geniet en met 9000 inzendingen uit 50 verschillende de landen de grootste designcompetitie ter wereld is. ‘Zo ongeveer de Oscar onder de design-awards’, aldus onze collega’s van co-winnaar Freshheads.

Digital Solutions

Via de Academy delen OFED, de retailers én meer dan 70 aangesloten merken branche-specifieke online trainingen en tools. In opdracht van OFED heeft Freshheads een digitaal leerplatform ontwikkeld waarbij alle tools en e-learnings naar behoefte en wens kunnen worden geïmplementeerd in bedrijfseigen varianten van deze Academy door de grotere winkelformules. Zo is er bijvoorbeeld naast de ETD Academy ook een MediaMarkt Academy of Expert Academy. Hiermee maakt de Academy werken en leren in deze dynamische branche toegankelijker, leuker en uitdagender.

Education & E-learning

Meer dan 10.000 actieve gebruikers hebben gezamenlijk meer dan 64.000 trainingen afgerond sinds de lancering van het interactieve platform. Daarmee creëren de retailers samen met OFED steeds meer duurzaam inzetbare medewerkers voor de branche. We zijn wederom dankbaar voor iedereen die gebruikmaakt van de Academy en zo het leerplatform de input geeft om te blijven groeien.

Werk je in de ETD maar maak je nog geen gebruik van de Academy? Maak hier je account aan. De ETD Academy is er voor iedereen die op een leuke manier meer wil leren over- en werkzaam is binnen de ETD.

>> Meer informatie over ETD-Academy
>> Direct inloggen of een account aanmaken
>> Installeer de ETD Academy app

Contact

Opleidingsfonds Elektrotechnische Detailhandel (OFED)
E-mail: info@ofed.nl
KvK: 41158523

Heeft u vragen over de OFED-premie? Stuur een bericht naar werkgever@ofed.nl

Heeft u een andere vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Powered by