Opleiding Mobile Repair officieel van start!

Schrijf je vanaf nu in voor de opleiding Mobile Repair 

Altijd al nieuwsgierig geweest naar hoe je het beste een telefoonscherm vervangt, ben je al reparateur maar wil je je niveau opschalen door moederbordreparaties aan je hard skills toe te voegen of simpelweg even een opfrisser nodig na jaren reparatie? Schrijf je vanaf nu in voor opleiding Mobile Repair Basis of Mobile Repair gevorderd

Voor wie? 

Dankzij de twee niveaus: Basis en Gevorderd, is deze opleiding geschikt voor zowel nieuwkomers in het vak, als voor ervaren reparateurs die hun kennis willen vergroten. Ook wordt er tijdens je opleiding naast reparatie ook stilgestaan bij de verkoop- en ondernemer skills die je als reparateur doen opvallen. Zo wordt je naast reparateur, ook ambassadeur van de branche en ontvang je bij afronding van de opleiding een door de branche erkend certificaat. De theorie- en praktijkstof zijn gerealiseerd in samenwerking met Techniek Nederland en de zeer bekwame, in de branche bekende, reparateur Justin Ashford, die je in zijn interactieve lessen volledig meeneemt in zijn passie over de reparatie van smartphones en tablets:

Is het bedrijf waarbij jij werkzaam bent aangesloten bij OFED of lid van Techniek Nederland? Dan ontvang je daarnaast nog 10% korting op de kosten van de opleiding en krijg je de bijbehorende e-learnings cadeau. Deze zal je gratis via de ETD Academy kunnen volgen.

Ga voor alle informatie en aanmelden naar de opleidingspagina van Mobile Repair

Werk je in de ETD maar maak je nog geen gebruik van de Academy? Maak hier je account aan. De ETD Academy is er voor iedereen die op een leuke manier meer wil leren over- en werkzaam is binnen de ETD.

>> Meer informatie over ETD-Academy
>> Direct inloggen of een account aanmaken
>> Installeer de ETD Academy app

Contact

Opleidingsfonds Elektrotechnische Detailhandel (OFED)
E-mail: info@ofed.nl
KvK: 41158523

Heeft u vragen over de OFED-premie? Stuur een bericht naar werkgever@ofed.nl

Heeft u een andere vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Powered by