NIEUW: Opleiding Mobile Repair

Ontdek de spannende wereld van het repareren van smartphones en tablets!

 

Met trots kondigen we onze nieuwste opleiding aan: Mobile Repair! Leer de fijne kneepjes van smartphone- en tabletreparatie. Deze opleiding biedt twee unieke programma’s om uit te kiezen. Het eerste programma is de Mobile Repair Basis, waar je de essentiële vaardigheden leert om reparaties uit te voeren. De vervolgopleiding: Mobile Repair Gevorderd, stelt je in staat om diepgaande kennis op te doen over micro solderen, oftewel: Reparaties aan het moederbord. 

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Onze opleidingen bestaan uit een boeiend individueel leergedeelte waarin je de theoretische basis legt met e-learnings op de ETD Academy, met vervolgens vier tot zeven onvergetelijke praktijkdagen. Deze praktijkdagen worden geleid door onze instructeur Justin Ashford, een zeer bekwame elektrotechnische reparateur. Justins enthousiasme is besmettelijk en hij neemt je moeiteloos mee in zijn passie voor het vak. Nieuwsgierig? Bekijk de eerste e-learning nu al en leer Justin kennen. 

De praktijkdagen beginnen in september, dus zorg ervoor dat je je plekje reserveert! Na succesvolle afronding van de opleiding ontvang je een door de branche erkend certificaat dat jouw vaardigheden en expertise bevestigt.

Houd de website en nieuwsbrief goed in de gaten of meld je aan als geïnteresseerde, dan krijg je als eerste alle informatie over deze nieuwe mooie opleiding.

>> Meer informatie over ETD-Academy
>> Direct inloggen of een account aanmaken
>> Installeer de ETD Academy app

Contact

Opleidingsfonds Elektrotechnische Detailhandel (OFED)
E-mail: info@ofed.nl
KvK: 41158523

Heeft u vragen over de OFED-premie? Stuur een bericht naar werkgever@ofed.nl

Heeft u een andere vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Powered by