Nieuwe online coördinator OFED Academy

Even voorstellen

Mijn naam is Tom Dijkema en sinds 1 januari ben ik de nieuwe online coördinator van OFED Academy. Naast mijn werk als online coördinator ben ik ook redacteur bij FWD Magazine. Hierdoor ben ik altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van consumentenelektronica. Samen met een team van deskundige tekstschrijvers werken we op dit moment aan nieuwe artikelen en updaten we bestaande trainingen voor de app.

De markt van de consumentenelektronica staat nooit stil. Nieuwe ontwikkelingen zorgen ervoor dat producten elkaar in rap tempo opvolgen. Aan ons de taak om jullie altijd van de beste informatie te voorzien. De komende maanden hebben we een aantal mooie nieuwe onderwerpen gepland staan. Met name de artikelen op het gebied van smarthome, mobiele telecom, audio en beeld willen we van een flinke update voorzien.

Het gaat er echter niet om wat wij denken dat goed is voor OFED Academy, maar wat jullie graag zouden willen zien. Zijn er onderwerpen die je mist? Of heb je ideeën voor een nieuwe training? Laat het ons weten en stuur een e-mail naar info@ofed.nl.

Dankjewel!

Contact

Opleidingsfonds Elektrotechnische Detailhandel (OFED)
E-mail: info@ofed.nl
KvK: 41158523

Heeft u vragen over de OFED-premie? Stuur een bericht naar werkgever@ofed.nl

Heeft u een andere vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Powered by