Met deze trainingen maak jij je werkdag leuker

E-learnings die jouw werkdag nog veel aangenamer maken.

 

Het is officieel zomer! Voor velen de afsluiting van hun werk- of schooljaar en een periode van vakanties. Gebruik deze maand daarom om eens te kijken hoe jij jouw werkplek nóg leuker en comfortabeler maakt. We hebben op de ETD Academy een hoop (gratis) trainingen van OFED en GoodHabitz die je zowel in je werk- als dagelijks leven heel erg kunnen helpen. Geen tijd om te zoeken? Geen zorgen, wij hebben alvast een lijstje voor je klaarstaan: 

OFED trainingen

1. Fysieke belasting: Een gezond lichaam doet wonderen voor je geest. Een grote groep medewerkers van de ETD ontkomt niet aan zware, fysieke belasting en dit kan bij de verkeerde uitvoering voor (langdurige) blessures zorgen. Deze training geeft jou de kennis om veilig zware producten te kunnen vervoeren.

2. Expansieformule: Dat gevoel als je op school één van de hoogste cijfers had hoef je niet kwijt te raken wanneer je afstudeert. Hoog scoren op je werk zal namelijk niet alleen je baas, maar ook jezelf blij maken. Het daagt je uit en geeft je een bom van zelfvertrouwen. Leer de simpele expansieformule  met deze training en maak jou en jouw team iedere dag succesvoller!

3. Wecycle: Maak jezelf op je werkdag nóg nuttiger door jouw steentje bij te dragen aan de wereld met recycling! Voel je goed over jezelf door aanpassingen die je nauwelijks merkt maar wel een hele grote impact hebben. Deze training leert jou meer over Wecycle en hoe jij jouw apparaten het beste kunt recyclen.

Goodhabitz trainingen

1. Stick to the plan: Gedisciplineerde mensen zijn gezonder, gelukkiger én succesvoller: Deze training helpt jou om de organisatie en discipline te ontwikkelen om jouw droombaan achterna te gaan.

2. Adviserend verkopen: Goed verkopen maakt gelukkig. Blije klanten geven jou namelijk positieve energie en meer zelfvertrouwen: Deze training leert je alle ins en outs over adviserend verkopen zodat jij die tevreden glimlach bij je klant tevoorschijn tovert.

3. Ongewenst gedrag aangepakt: Opkomen voor jezelf en anderen is erg belangrijk voor een fijne werkervaring, maar soms moeilijk of eng. Hoe creëer je een veilige werkomgeving voor jou en jouw collega’s? En wat kan een veilig werkklimaat juist in de weg staan? Deze training leert je hoe je omgaat met pesterijen, discriminatie en ongewenst gedrag op de werkvloer.

Weet je het nog niet zo? Je kan altijd de Goodscan doen, waarmee je binnen no-time weet welke trainingen goed bij jouw behoeftes passen!

Alle trainingen kun je vinden op de ETD Academy onder > vaktrainingen > zoekveld > type titel van training

>> Meer informatie over ETD-Academy
>> Direct inloggen of een account aanmaken
>> Installeer de ETD Academy app

 

 

Contact

Opleidingsfonds Elektrotechnische Detailhandel (OFED)
E-mail: info@ofed.nl
KvK: 41158523

Heeft u vragen over de OFED-premie? Stuur een bericht naar werkgever@ofed.nl

Heeft u een andere vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Powered by