Meld je aan: Bijeenkomst e-waste inzamelen

Een informatiebijeenkomst over de rechten, plichten en kansen bij het inzamelen van e-waste. 

Als retailer in de elektrotechnische detailhandel heb je de verplichting om afgedankte elektronische apparaten van consumenten (e-waste) in te zamelen en af te geven aan een gecertificeerde verwerker. Voor deze inspanningen geldt een retailsvergoeding. Maar wat zijn nu je rechten en plichten bij het inzamelen van e-waste? En wat gebeurt er vervolgens met die ingezamelde apparaten? Worden deze duurzaam of circulair verwerkt, of liggen hier nog kansen die onbenut blijven?

Dinsdag 4 juli organiseert Techniek Nederland een bijeenkomst voor iedereen binnen de elektrotechnische detailhandel, waarin je hoort welke kansen er zijn en je gezamenlijk verdergaande mogelijkheden voor duurzaamheid en circulariteit in de elektrotechnische detailhandel verkent. Road2Work in Ede geeft een rondleiding en laat zien hoe zij e-waste inzamelen en verwerken.

Aanvullende informatie

Dinsdag 4 juli 2023

Road2Work

Kade 5b, 6718 XG, Ede

Van 17:00 tot 20:00 uur 

Om 17:00 uur gaat de bijeenkomst van start met een presentatie over de rechten, plichten en kansen als retailer in de ETD, gevolgd door een rondleiding door e-waste recycler Road2Work, met een dinerbuffet ter afsluiting. Er zijn geen kosten verbonden aan de bijeenkomst.

>> Meer informatie en aanmelden

 

 

Contact

Opleidingsfonds Elektrotechnische Detailhandel (OFED)
E-mail: info@ofed.nl
KvK: 41158523

Heeft u vragen over de OFED-premie?
Bel 020 - 244 54 22 of stuur een bericht naar werkgever@ofed.nl

Heeft u een andere vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Powered by