Nieuwe e-learnings: duurzaamheid in de ETD

De Elektrotechnische Detailhandel (ETD) kan op het vlak van duurzaamheid een belangrijke bijdrage leveren en biedt de branche kansen.

Wil je hiermee aan de slag? Volg dan een van de nieuwe e-learnings die vanaf nu beschikbaar zijn in de Academy.

De nieuwe e-learnings zijn ontwikkeld om de branche een impuls te geven en de ETD op weg te helpen om een positieve bijdrage te leveren op het vlak duurzaamheid. Van het terugdringen van energieverbruik, langere levensduur van apparaten, tot hergebruik van materialen en grondstoffen. Richting een circulair businessmodel met het juiste advies aan klanten. Daarnaast brengen de e-learnings ook de kansen voor de branche in beeld.

Voor verkopers, monteurs en bezorgers
Een aantal van de e-learnings richt zich specifiek op de ‘werkvloer’: verkopers, monteurs en bezorgers. Uitgelegd wordt wat duurzaamheid inhoudt, de bijdrage die de branche hieraan kan leveren, de wettelijke verplichtingen en er zijn praktische hulpmiddelen beschikbaar. De praktische en interactieve e-learnings laten zien hoe je de klant bewuster kan maken, wat je kan meegeven in een verkoopgesprek.

Voor ondernemers
Naast deze e-learnings zijn er ook e-learnings specifiek voor ondernemers te vinden in de Academy. Deze bevatten naast basiskennis over wat duurzaamheid is en wat de wettelijke verplichtingen zijn, ook praktische tools. Er zijn ‘canvassen’ die zij kunnen inzetten om te onderzoeken wat ze in hun eigen onder- neming kunnen doen om hun CO2 footprint te verkleinen. En er wordt inzichtelijk gemaakt aan welke knoppen de ondernemers kunnen draaien om duurzamer te ondernemen.

>>> Ontdek de duurzaamheidstrainingen in de ETD Academy

 

Contact

Opleidingsfonds Elektrotechnische Detailhandel (OFED)
E-mail: info@ofed.nl
KvK: 41158523

Heeft u vragen over de OFED-premie? Stuur een bericht naar werkgever@ofed.nl

Heeft u een andere vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Powered by