Succesvolle terugblik op OFED Academy on Tour

Er zijn maar liefst drie OFED Academy avonden georganiseerd en met groot succes. Bezoekers werden geïnspireerd en geïnformeerd door vakspecialisten en bekende sporthelden. Als klap op de vuurpijl werd ook de OFED Academy app gelanceerd.

De app werd op maandag 24 september gelanceerd in Zwolle met Erben Wennemars. Van hem hoorden aanwezigen hoe belangrijk de bedoeling achter presteren is. Op dinsdag ontroerde Bibian Mentel tijdens de tweede OFED Academy avond met haar verhaal over blijven volhouden en genieten van het leven en als afsluiter vermaakte Koen Schobbers het publiek als eerste e-sporter.

De OFED Academy avonden hebben als doel om niet alleen te inspireren, maar ook te informeren over belangrijke actuele thema’s in de branche. Zo vertelde Rudirick de Jong over de jungle die ‘smart home’ is en welke kansen daar liggen voor retail.

OFED app

De OFED Academy biedt een nieuwe manier van online leren. Alle kennis die je nodig hebt om je werk binnen de elektrotechnische detailhandel goed te doen, staat nu in één app! Van Smart Home tot consumentenrecht: de OFED Academy app zorgt ervoor dat jij je eenvoudig kunt blijven ontwikkelen.

 

Hoe werkt de app?

Je geeft zelf – of in overleg met je leidinggevende – aan hoe jij je verder wilt ontwikkelen. De app maakt vervolgens speciaal voor jou een leerplan. Dankzij handige video’s, trainingen en artikelen leer je bijvoorbeeld alles over de nieuwste producten of verkoopvaardigheden. Ook houden we je op de hoogte van ontwikkelingen in de branche door artikelen die we voor je plaatsen.

Voor elke gehaald toets, afgeronde module of gelezen artikel krijg je punten. Als je genoeg punten scoort, ga je weer een level omhoog. Scoor zoveel mogelijk punten en wie weet heb je binnenkort een hele digitale plank vol trofeeën.

 

De OFED Academy on Tour avonden werden mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Europees Sociaal Fonds.

Contact

Opleidingsfonds Elektrotechnische Detailhandel (OFED)
E-mail: info@ofed.nl
KvK: 41158523

Heeft u vragen over de OFED-premie? Stuur een bericht naar werkgever@ofed.nl

Heeft u een andere vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Powered by