Mobile Repair Event in aantocht

Op maandag 5 november gaat het Mobile Repair Event van start. Tijdens dit evenement worden vakspecialisten op de hoogte gehouden van de laatste trends op het gebied van reparaties van zowel mobile, wit- als bruingoed producten.

Welke trends zijn actueel en hoe kunnen ondernemers hier het beste op inspelen? Deze kennis wordt met u gedeeld tijdens het Mobile Repair Event. Eén ding staat vast: trends en ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op in deze branche. Refurbished telefoons, tablets en laptops bieden mooie kansen voor retailers, maar dit geldt ook zeker voor producten in de witgoedmarkt.


Blijven verbeteren

UNETO-VNI | Techniek Nederland en OTIB richten zich op het verbeteren van de kwaliteit van de reparaties en reparatiebedrijven. Hiervoor biedt UNETO-VNI | Techniek Nederland onder andere de erkenningsregeling Erkend Elektrotechnisch Reparatiebedrijf UNETO-VNI | Techniek Nederland. Het verhogen van de standaard van de reparaties komt ook aan bod tijdens het Smart Repair Event 2018.

Sprekers

Tijdens het evenement zullen ook interessante, inspirerende sprekers het podium betreden, zoals Vincent Everts en kickbokser Rico Verhoeven. Tech influencer Anke Horstman zal spreken over hoe je als ondernemer meer zichtbaar kunt zijn, ook bij jongere doelgroepen, en hoe je het op social media helemaal kunt maken.

Een andere spreker is Ruderick de Jong. Hij gaat zich richten op het onderwerp ‘hoe kun je in de repair wereld groeien met nieuwe verdienmodellen?’ Alles in de wereld wordt smart, zo stelt De Jong. Over drie jaar bestaan er geen domme apparaten meer. Tijdens het Mobile Repair Event laat hij zien hoe deze ontwikkeling kansen biedt voor nieuwe verdienmodellen.

Contact

Opleidingsfonds Elektrotechnische Detailhandel (OFED)
E-mail: info@ofed.nl
KvK: 41158523

Heeft u vragen over de OFED-premie? Stuur een bericht naar werkgever@ofed.nl

Heeft u een andere vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Powered by