OFED Academy on Tour

Uitnodiging: Feestelijke lancering OFED Academy op 24, 25 en 26 september 2018. Meld je nu aan.

Op 24, 25 en 26 september is de OFED Academy on Tour. We vieren de lancering van de nieuwe OFED Academy app, leren over scoren in je vak met Smart Home en verbeter je prestaties met een topsporter. Praat met je collega’s na tijdens een feestelijke borrel. Ben jij werkzaam in de elektrotechnische detailhandel? Dan ben je van harte welkom op een van deze avonden.

Het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor de elektrotechnische detailhandel, OFED,  helpt je verder in je vak. Begin september introduceren we een nieuwe manier van leren, de ‘OFED Academy’ app. Deze app maakt het werken en leren in de branche nog makkelijker.

Feestelijke introductie
Met OFED Academy kun jij straks nog beter scoren in je vak. Om dit te vieren nodigen we jou en je collega’s uit voor de feestelijke lancering van de ‘app op maandag 24, dinsdag 25 of woensdag 26 september 2018 van 19.30 – 22 uur op verschillende locaties in het land.

Ontmoet een topsporter en verbeter je prestaties
Elke avond staat er een andere topsporter op het podium die jou en/of je team uitdaagt het beste uit jezelf te halen. Je leert meer over Smart Home en uiteraard maak uitgebreid kennis met de nieuwe mogelijkheden van OFED Academy en maak kans op een prijs. We sluiten de avond af met een gezellige borrel.

Meld je nu aan
OFED Academy on Tour is een feestelijke en leerzame avond die je niet wilt missen. Deelname is kosteloos. Maar wees er snel bij. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar! Dus meld jezelf en je collega’s snel aan.

> Bestel hier je kaartje!

Locaties

Maak een keuze uit:

Maandag 24 september | Mac3 Stadion, Zwolle | Erben Wennemars
Dinsdag 25 september | Snowplanet, Velsen-Zuid | Bibian Mentel
Woensdag 26 september | Evoluon, Eindhoven | Koen Schrobbers

Programma

Presentatie: Rob Wierenga – Uneto VNI / OFED

19.30 Ontvangst
20.00 Feestelijke lancering OFED ACADEMY
20.15 Scoren met Smart Home – Rudirick de Jong
20.45 Scoren met een topsporter
21.15 Borrel
22.00 Einde avond

Sprekers

Erben Wennemars (24 sept, Zwolle): Nederlands’ meest enthousiaste schaatser weet alles over scoren. Meervoudig wereldkampioen Erben Wennemars vertelt over zijn carrière, letterlijk van vallen en tot opstaan.

Bibian Mentel (25 sept, Velsen-Zuid): Tweevoudig goud halen op de paralympische spelen en dat met kanker en strijden voor je leven. We leren van Bibian Mentel over hoe te scoren ondanks alle tegenslag.

Koen Schobbers (26 sept, Eindhoven): Koen Schobbers is de eerste officiële e-sporter in Nederland. Hij heeft lang moeten presteren voor deze titel en kan vlot en enthousiast vertellen over motivatie en doelen stellen.

Smart Home – Rudirick de Jong (24, 25 en 26 sept): Electrostylist Rudirick de Jong de oprichter van ElectroStyling en Smart Living specialist van Nederland. o.a. bekend van Rob’s Grote Tuinverbouwing.

Vragen?

Stuur een bericht naar info@ofed.nl.

We zien je graag op 24, 25 of 26 september!

Contact

Opleidingsfonds Elektrotechnische Detailhandel (OFED)
E-mail: info@ofed.nl
KvK: 41158523

Heeft u vragen over de OFED-premie?
Bel 020 - 244 54 22 of stuur een bericht naar werkgever@ofed.nl

Heeft u een andere vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Powered by