De meest populaire GoodHabitz trainingen van 2022

Bekijk de meest gevolgde trainingen, ontdek het meest geliefde leermoment en test jezelf.

In de ETD Academy of in de Academy die via jouw werkgever wordt aangeboden, vind je naast de speciale voor de ETD gemaakte vak en product trainingen ook de e-learnings van GoodHabitz, Europa’s snelstgroeiende aanbieder van online leren. Het aanbod bestaat uit heel veel trainingen. Kun je niet kiezen? Wellicht kun je starten met een van de meest populaire trainingen van GoodHabitz van 2022.

Top 5 GoodHabitz trainingen 2022

1. Basiscursus BHV
2. Excel Compleet
3. Informatiebeveiliging
4. Gesprekstechnieken LSD
5. Omgaan met agressie

Test jezelf

Wil jij in 2023 werken aan je persoonlijke ontwikkeling en een betere versie van jezelf worden? Of je zelf eens goed in de spiegel aan kijken? Volg dan de GoodHabitz training Test jezelf. Je krijgt meer inzicht in wie je bent, wat je motiveert en wat je sterke en zwakke punten zijn. Een mooi startpunt voor je leerdoelen in 2023.

Het meest geliefde leermoment

Uit het gedragspatroon van alle deelnemers van de GoodHabitz trainingen blijkt dat woensdagmiddag om 14.00 uur het meest populaire leermoment is. Geld dit ook voor jou? Plan dit dan alvast in in je agenda en/of stem met je leidinggevende af of op je dit, of een ander, tijdstip tijd kunt vrijmaken om je vaardigheden en kennis te verbeteren.

Alle bovengenoemde trainingen kun je vinden in de ETD Academy, onder vaktrainingen > GoodHabitz. Of voer de naam van de training in in het zoekveld.
>> Naar ETD Academy

Over GoodHabtiz

GoodHabitz is Europa’s snelstgroeiende aanbieder in online leren. GoodHabitz biedt een breed aanbod van unieke, educatieve en snackable trainingen met een hoge fun-factor. De trainingen worden gemiddeld beoordeeld met 8,6. Werkzaam n de ETD? Via OFED krijg jij kosteloos toegang tot het GoodHabitz aanbod via ETD Academy.

 

Contact

Opleidingsfonds Elektrotechnische Detailhandel (OFED)
E-mail: info@ofed.nl
KvK: 41158523

Heeft u vragen over de OFED-premie? Stuur een bericht naar werkgever@ofed.nl

Heeft u een andere vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Powered by