2023 wordt een heel mooi jaar!

Een terugblik op 2022 en vooruitblik op onze activiteiten in 2023

Het jaar 2022 is ten einde en 2023 staat voor de deur. Een goed moment om kort terug te blikken. Maar vooral om vooruit te kijken. Want in 2023 staar er heel veel te gebeuren bij OFED en in de ETD Academy. We gaan heel veel doen om leren nog interactiever en leuker te maken zodat jij nog makkelijker je kennis up-to-date kunt houden en je verder kunt ontwikkelen in je vak en loopbaan.

Terugblik 2022

In 2022 is in samenwerking met vertegenwoordigers uit de branche hard gewerkt aan de lancering en verdere ontwikkeling van ETD Academy, het innovatieve online leerplatform voor de Elektrotechnische Detailhandel. Ruim 6500 vakgenoten maken hier al actief gebruik van. Er zijn veel nieuwe functionaliteiten en trainingen toegevoegd. Voor ieder wat wils en op elk niveau. Zoals Netwerken2022, Inmeten en inbouwen van apparatuur, AVG, wijzigingen in het consumentenrecht en de Moderne verkoper – aan de slag. Ook het trainingsaanbod van GoodHabitz en Thuiswinkel.org is uitgebreid.

Dit kun je in 2023 van ons kunt verwachten

Goed nieuws. In 2023 gaan we in volle vaart vooruit! Dankzij een mooie subsidie vanuit Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid kunnen wij een forse impuls geven aan duurzame inzetbaarheid binnen de branche. We gaan weer een aantal mooie nieuwe trainingen ontwikkelen en de mogelijkheden en functionaliteiten in ETD Academy worden steeds verder uitgebreid.

Kortom, wat ons betreft maken we van 2023 een succesvol en vooral leerzaam jaar!

Op de hoogte blijven?

Via onze nieuwsbrief houden we je maandelijks op de hoogte van nieuws, nieuw aanbod en andere ontwikkelingen. Ontvang je deze nog niet? Meld je hier aan.

Ideeën of suggesties?

Wij doen ons uiterste best om ons aanbod zo veel mogelijk op de wensen en behoeften van de branche af te stemmen. Dus heb je bijvoorbeeld een idee voor een training of een suggestie voor ons online leerplatform ETD Academy, dan horen we heel graag van je. Stuur een bericht naar communicatie@ofed.nl

 

Contact

Opleidingsfonds Elektrotechnische Detailhandel (OFED)
E-mail: info@ofed.nl
KvK: 41158523

Heeft u vragen over de OFED-premie? Stuur een bericht naar werkgever@ofed.nl

Heeft u een andere vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Powered by