3 juli: Gratis workshop RI&E in de Maximus Brouwerij Utrecht

Meld je aan voor de laagdrempelige, gratis RI&E avondworkshop op woensdag 3 juli 2024 in de Maximus Brouwerij

Sinds de realisatie van de RI&E voor de branche, organiseert OFED jaarlijks een gratis workshop waarbij je in het gezelschap van arbo-specialisten en collega-ondernemers je RI&E (bijna) volledig opstelt. Op veler verzoek organiseren we deze workshop opnieuw; dit jaar op een bijzondere locatie.

Op woensdag 3 juli 2024 organiseert OFED een workshop Risico Inventarisatie & Evaluatie (RI&E) om werkgevers te ondersteunen bij het opstellen van dit verplichte document. Tijdens deze workshop gaan de deelnemers, onder begeleiding van twee Arbo-deskundigen, aan de slag met hun eigen RI&E, specifiek voor de Elektrotechnische Detailhandel. Aan het eind van de avond ga je naar huis met een (bijna) voltooide RI&E.

Een RI&E is een verplicht document voor elk bedrijf waarin de belangrijkste gezondheids- en veiligheidsrisico’s voor medewerkers worden geïdentificeerd. Het helpt bedrijven om scherp te krijgen welke risico’s er zijn en wordt aangevuld met een Plan van Aanpak om deze risico’s te minimaliseren. Hierdoor wordt de kans op ziekte en ongevallen verkleind en worden gezonde werkplekken gecreëerd, zowel voor nu als in de toekomst

De workshops zijn gratis toegankelijk voor werkgevers en ondernemers uit de ETD met 25 medewerkers of minder. Er zijn per workshop slechts 25 plekken beschikbaar, dus geïnteresseerden wordt aangeraden zich snel aan te melden om teleurstelling te voorkomen.

Datum: Woensdag 3 juli 2024

Tijd: 18:30 tot 21:30

Locatie: Maximus Brouwerij, Pratumplaats 2A, 3454 NA Utrecht

Meld je aan voor de workshop  →

Meer weten over de RI&E?

Ga voor een uitgebreide toelichting over de RI&E naar onze RI&E pagina. Daar vindt je ook dit uitgebreide interview met één van onze Arbo-deskundigen: Rien van de Laar.

Daarnaast volg je nu in de ETD Academy bij vaktrainingen – ‘De branche RI&E’ vijf e-learnings waarin je leert hoe het systeem werkt en welke stappen je moet zetten.

Zo leer je:

  • waar je de branche RI&E kunt vinden
  • hoe je de branche RI&E kunt invullen
  • waar je het plan van aanpak bij de RI&E kunt vinden

>> Ontdek de e-learnings in de ETD Academy

>> Meer informatie over de RI&E voor de ETD

Contact

Opleidingsfonds Elektrotechnische Detailhandel (OFED)
E-mail: info@ofed.nl
KvK: 41158523

Heeft u vragen over de OFED-premie? Stuur een bericht naar werkgever@ofed.nl

Heeft u een andere vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Powered by