Nieuwe training: Wet- en Regelgeving (e-Academy)

Heb jij een webshop? Dan heb je automatisch te maken de geldende wet- en regelgeving. Weet jij precies hoe het zit met cookies, de AVG, misleidende reclame en toestemming voor het verzenden van e-mail? Dan kun je nu stoppen met lezen. Voor iedereen die dat nog niet weet, heeft e-Academy de gratis training “Wet- en Regelgeving” ontwikkeld met juristen Vincent Romviel (Thuiswinkel.org) en Arnoud Engelfriet (ICTRecht).

De boetes voor het niet-voldoen aan de wet kunnen oplopen tot in de vele duizenden euro’s, imagoschade daarin nog niet eens meegerekend. Of je bewust of onbewust de wet overtreedt, maakt niet uit. Maar in sommige gevallen heb je juist misschien meer rechten dan je denkt. Want ook consumenten dienen zich aan de wet te houden.

In de module leer je wat het belang is om te voldoen aan de geldende wet- en regelgeving, over welke vier belangrijke punten je een consument moet informeren (spoiler: de productinformatie, de overeenkomst, de betaling en het herroepingsrecht) en welke vormen van misleidende reclame er zijn. Verder wordt dieper ingegaan op het versturen van e-mails en hoe je persoonsgegevens moet verwerken.

>Begin direct met leren

“Deze e-learning is belangrijk voor iedereen die een webshop heeft of voor een webshop werkt. We kunnen ons goed voorstellen dat niet iedere webshop een jurist in dienst heeft of een medewerker op een juridische cursus of opleiding wil of kan sturen. Via deze laagdrempelige en gratis module ben je binnen een half uur op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving. En heb je daarna nog vragen, dan helpen we je natuurlijk graag”, aldus Vincent Romviel, jurist bij Thuiswinkel.org.

Contact

Opleidingsfonds Elektrotechnische Detailhandel (OFED)
E-mail: info@ofed.nl
KvK: 41158523

Heeft u vragen over de OFED-premie?
Bel 020 - 244 54 22 of stuur een bericht naar werkgever@ofed.nl

Heeft u een andere vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Powered by