Nieuw in de ETD Academy: E-ondernemen speciaal voor het MKB

Vanaf nu beschikbaar: een serie e-learnings van Thuiswinkel.org. Speciaal voor ondernemers.  

In de ETD Academy vind je vanaf nu een serie e-learnings speciaal voor het MKB.  Online ondernemen is voor zowel  het klein-, middel- en grootbedrijf belangrijk, maar vraagt wel om een speciale aanpak. Daar gaat deze serie over. 

Het belang van online ondernemen in de ETD

De ETD Branche ontwikkelt zich snel: Er is continu vernieuwing, waar je zo snel mogelijk op wilt kunnen inspelen. Het wordt steeds belangrijker om (gedeeltelijk) online te ondernemen in de ETD Branche. Zo blijkt volgens dit onderzoek dat Nederlanders hun elektronische apparaten voornamelijk online kopen. Daarnaast word je locatie-onafhankelijker én kun je (meer) passieve inkomsten genereren.

Sinds kort biedt de ETD Academy daarom E-learnings van Thuiswinkel.org aan die jou helpen om goed bij te blijven, je vragen te beantwoorden en nieuwe kennis te vergaren over je (gedeeltelijke) E-onderneming. Wat is bijvoorbeeld de beste strategie voor jouw e-mailmarketing, en hoe wordt je onderneming online vindbaar? Vind deze learnings en meer op de ETD Academy onder Vaktrainingen.

Nog geen account? Maak hier je account aan.

Contact

Opleidingsfonds Elektrotechnische Detailhandel (OFED)
E-mail: info@ofed.nl
KvK: 41158523

Heeft u vragen over de OFED-premie? Stuur een bericht naar werkgever@ofed.nl

Heeft u een andere vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Powered by