ETD Academy krijgt een flinke upgrade!

Dit kun je in 2023 verwachten.

 

Weet je het nog? In januari 2022 lanceerden wij een compleet vernieuwde ETD Academy. Hét online leerplatform speciaal voor iedereen die werkt in of voor (web)winkels met consumentenelektronica. Sinds die tijd weten steeds meer gebruikers de weg naar de Academy te vinden. Hier zijn we heel blij mee. 

Maar… in een branche die zo snel beweegt is stilstaan natuurlijk geen optie. Daarom krijgt ETD Academy, mede dankzij een subsidie van het Ministerie van SZW, dit jaar een flinke upgrade. Het gebruik van de ETD Academy blijft kosteloos maar biedt jou straks nog meer features en inhoud. Hiermee blijft het een onmisbare tool die jou verder helpt in je vak en je (persoonlijke) ontwikkeling.

Wat kun je verwachten?

Achter de schermen werken we in samenwerking met de branche hard aan het optimaliseren van de ETD Academy. We zetten voor je op een rij wat je dit jaar kunt verwachten.

  • De ETD Academy is nog sneller toegankelijk op je mobiel of tablet met de ETD Academy app.
  • Door een verbeterde user interface kom jij nog sneller bij de voor jou relevante informatie. De content van de Academy past zich aan naar jouw niveau en ambities, oftewel aan jouw persoonlijk leerprofiel.
  • We introduceren een aantal nieuwe test- en toetsvormen die de Academy nog leuker interactiever maken.
  • Er komen nieuwe trainingen op het gebied van consumentenrecht, verkopen, duurzaamheid, pc’s en laptops. En bestaande trainingen worden geactualiseerd.
  • Het aanbod trainingen van Thuiswinkel.org en GoodHabitz via de Academy wordt flink uitgebreid. Onder andere met trainingen op het vlak van Photoshop, een gezonde work-life balance, mindfulness, coachend leidinggeven, het schrijven van een businessplan en uiteraard e-commerce.
  • Steeds meer merken en leveranciers weten de weg naar de ETD Academy te vinden. Je vindt er nu al producttrainingen van BoschSiemens, XBOX, Chromebook, Braun, Bose Sony, DeLonghi, Kenwood, Fitbit, Robot, Nokia, Miele, Honey, HP, AEG, Vogel’s, Marshall en Microsoft. Er zullen er steeds meer volgen.
  • Er komt een uitgebreide tool beschikbaar rond arbeidsvoorwaarden, je loopbaan en loopbaangesprekken.
  • Je persoonlijk profiel wordt een digitaal branchepaspoort. Een online CV met hierin al jouw behaalde certificaten en skills. Handig voor de volgende stap in je loopbaan.
  • Via de ETD Academy krijg jij direct toegang tot jouw Persoonlijk Leerbudget.

Op de hoogte blijven?

Via onze nieuwsbrief houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de ETD Academy en overige activiteiten van OFED. Ontvang je deze nog niet? Meld je dan hier aan. Wil je met ons meedenken of heb je aanvullende ideeën voor de ETD Academy. Meld je dan aan voor het ETD Academy testpanel. Hiermee krijg je als eerste toegang tot nieuw content en leggen we regelmatig vragen aan je voor.

Handige links

>> Meer informatie over ETD-Academy
>> Direct inloggen of een account aanmaken
>> Installeer de ETD Academy app

 

 

Contact

Opleidingsfonds Elektrotechnische Detailhandel (OFED)
E-mail: info@ofed.nl
KvK: 41158523

Heeft u vragen over de OFED-premie? Stuur een bericht naar werkgever@ofed.nl

Heeft u een andere vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Powered by