ORCL8  - Test je talent

En zet de volgende stap in je carrière

Speciaal voor medewerkers uit de elektrotechnische detailhandel is er nu ORCL8. Met deze online tool ontdek jij je sterke kanten en geef je richting aan je loopbaan. Ga de uitdaging aan en maak een account aan en ga aan de slag.

"Ik raad ORCL8 aan. Een eye-opener en onwijs leuk en leerzaam om te doen."

Monique


ORCL8 bestaat uit de volgende features / onderdelen: 

Future proof career: hoe sta jij er voor? 
Hoe goed ben je in wat je doet? Wat betekent werk voor jou? Wat is de volgende stap in jouw carrière? ORCL8 liegt niet. Aan de hand van de revolutionaire APQ coëfficiënt laten we zien hoe jij ervoor staat. Het is aan jou om te beslissen waar je naartoe gaat.
 
Future proof talent: ontdek je talent
Wat zijn jouw grootste talenten? Weet je waar je goed in bent? Of zou je jezelf misschien nog best eens kunnen verbazen? ORCL8 achterhaalt een onontdekte kant van jezelf. Ga ervoor. Zie hoe ver jouw talent reikt. Laat zien hoe ver je ermee kunt komen.
 
Future proof story: ga aan de slag met jouw verhaal
Sta je wel eens stil bij je eigen verhaal? Weet je wat jou hier heeft gebracht? Met ORCL8 kom je erachter dat het antwoord op die vragen nog niet zo vanzelfsprekend is. Spring in het diepe en ontdek hoe jouw geschiedenis en toekomst zich tot elkaar verhouden.


Doe mee en maak kans op een smartwatchdoe mee en win

Meld jij je aan voor ORCL8 en rond jij voor 31 oktober 2019 een onderdeel van het programma af? Dan maak je automatisch kans op een smartwatch ter waarde van 200 euro. Er zijn drie horloges beschikbaar.

>> Starten met ORCL8Aan de slag met een loopbaanadviseur? 

Behoefte aan persoonlijke begeleiding? Ook dat is een mogelijkheid. Doorloop samen met een loopbaanadviseur ORCL8 en werk aan bewustwording, zelfinzicht, inzicht in de arbeidsmarkt met als eindresultaat een concreet en persoonlijk actieplan.

De begeleiding bestaat uit :

  • een telefonische intake (20 minuten)
  • een coachingsgesprek (1 uur) om samen het talentprofiel en de mogelijkheden in het werk of op de arbeidsmarkt te bespreken.
  • In het laatste gesprek (30 minuten) maak je samen met de loopbaanadviseur je persoonlijke actieplan en presentatie.

Let op: er is een beperkt aantal plekken beschikbaar voor dit programma, zorg dat je er snel bij bent!


 

Contact

Opleidingsfonds Elektrotechnische Detailhandel (OFED)

Korenmolenlaan 4
3447 GG Woerden

Telefoon 0348 - 437 322
E-mail info@ofed.nl

Heeft u vragen over de OFED-premie?
Bel 050 - 522 5098 of stuur een bericht naar werkgever@ofe-d.nl

Powered by