OFED Kennisbank

De elektrotechnische detailhandel verandert continu. De consument wordt door internet slimmer en technische ontwikkelingen gaan sneller dan ooit. Opleiding en ontwikkeling is daarom extra belangrijk. Als opleidings- en ontwikkelingsfonds helpt OFED de branche hierbij. Werknemers, werkgevers maar ook leerlingen kunnen bij ons terecht om hun kennis een impuls te geven en talenten en vaardigheden verder te ontwikkelen. 

Online tools

OFED biedt ondersteuning bij het ontwikkelen van kennis en vaardigheden met drie online tools die altijd up-to-date en overal toegankelijk zijn. Deze tools helpen bij het verbeteren van vaardigen, bieden hulp bij het leidinggeven en leren je alles wat je moet weten rondom producten.

People: hulp bij leidinggeven

Ben je op zoek naar ondersteuning en informatie rond leidinggeven? Of wil je aan de slag met je eigen loopbaan? ‘People’ is hiervoor de tool. Vind de juiste nieuwe collega. Leer medewerkers motiveren. Lees over het ontwikkelgesprek en het geven van feedback. Via interactieve testen, checklists en video’s krijg je tips & tricks.

Skills: online leren

Of het nu gaat om beter leren verkopen of smartphones repareren, je leert het online via Skills. Vanaf de eigen pc of werkplek. Wie slaagt voor de eindtoets, ontvangt een door de branche erkend certificaat.

Products: verbeter je productkennis

Deze wikipedia van de elektrotechnische detailhandel zit vol actuele productinformatie over: Beveiliging, Comfort, Connect, Energie, Entertainment, Huishoudelijk, Lifestyle en Telecom/IT. Ideaal om klanten nog beter te adviseren.

Maak een persoonlijk account aan: Mijn Kennisbank

Als je je aanmeld voor de Kennisbank krijg je toegang tot een persoonlijke pagina. Hierin worden je vorderingen bij gehouden zie je een overzicht van je behaalde certificaten.


>> Aanmelden/registeren
>> Inloggen