e-commerce trainingen

Thuiswinkel e-Academy heeft vandaag haar eerste e-learning gelanceerd voor iedereen die (professionele) belangstelling heeft in e-commerce. In totaal komen er dit jaar tien gratis e-learnings online, die allemaal betrekking hebben op belangrijke onderwerpen binnen e-commerce. De online cursussen worden gegeven door experts uit de markt en zijn gratis toegankelijk. Het doel van de e-learnings is om bedrijven verder te helpen op het gebied van ‘digital business skills’.

Bedrijven willen de expertise van hun veelal specialistische medewerkers verder verbreden en hebben behoefte aan leerinstrumenten. Thuiswinkel e-Academy maakt deze e-learnings gratis beschikbaar en helpt zo om de digitale vaardigheden te bevorderen waar de groeiende e-commercebranche zo’n behoefte aan heeft.

Relevant en essentieel

Om de e-learnings zo relevant, actueel en inhoudelijk mogelijk te maken, werkt Thuiswinkel e-Academy bij de ontwikkeling nauw samen met verschillende partners, waaronder de brancheorganisaties INretail, ANVR en Techniek Nederland. Ook zij ervaren van hun achterban dat er een grote behoefte is aan kennis op het gebied van e-commerce.

Werken met experts

Voor de e-learning Conversieoptimalisatie, die vanaf vandaag gratis toegankelijk is, is intensief samengewerkt met Jurjen Jongejan, CRO-strateeg bij ISM e-Company, en Martin van Kranenburg, CRO-trainer. Binnen de online cursus leert de cursist onder meer de conversie in de eigen webshop te verbeteren en wat je als webwinkelier kunt doen om het aankoopgedrag te beïnvloeden.

De e-learnings duren 30 tot 45 minuten en bevatten veel interactieve elementen. Na de cursus volgt een toets en als deze succesvol is afgerond, krijgt de cursist een certificaat op naam in zijn persoonlijke profiel op de e-Academy Campus. De cursussen zijn op ieder moment en in je eigen tempo te doorlopen.

naar OFED Academy

Download de app voor eenvoudig online leren

Contact

Opleidingsfonds Elektrotechnische Detailhandel (OFED)

Korenmolenlaan 4
3447 GG Woerden

Telefoon 0348 - 437 322
E-mail info@ofed.nl

Heeft u vragen over de OFED-premie?
Bel 050 - 522 5098 of stuur een bericht naar werkgever@ofe-d.nl